lørdag den 3. marts 2012

Pavlova


Ingredienser:
- 3 æggehvider
- 4 ¼ dl
.flormelis
- 3 spsk. koldt vand
- 3 tsk. maizena
- 1 knsp. salt
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. eddike

Pynt:
2.5 dl. piskefløde, kiwifrugter, jordbær, appelsin eller andre friske frugter i skiver.




Fremgangsmåde:
Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af to omgange. Til sidst røres maizena, salt, vaniljesukker og eddike i. Blandingen placeres pa en bageplade belagt med bagepapir smurt med smør og drysset med maizena. Det er også en god ide at anvende ringen fra en springform (vendt pa hovedet), smurt med smør og drysset med maizena, til at begrænse kagens omkreds.


Kagen bages i en forvarmet ovn ved 140 grader C i en time. Ovnen slukkes, og kagen forbliver i ovnen i endnu en time. 

Kagen dækkes fuldstændigt med flødeskum og pyntes med rigelige mængder frugt.

Land: Australien





Ingen kommentarer:

Send en kommentar