- 1 spsk. ingefær ~ 5,3 g.
- 1 fed hvidløg ~ 3 g.
- 2,5 dl. tomatketchup
- 1 ds. tomatpuré ~ 140 g.
- 3 dl. almindelig cola
- 300 g. kyllingefillet
- 200 g. ris
- smages til med havsalt og sort peber
- 1 fed hvidløg ~ 3 g.
- 2,5 dl. tomatketchup
- 1 ds. tomatpuré ~ 140 g.
- 3 dl. almindelig cola
- 300 g. kyllingefillet
- 200 g. ris
- smages til med havsalt og sort peber
Fremgangsmåde
Skræl og riv ingefær. Hak hvidløget fint.
Kom cola, tomatketchup, tomatpure, ingefær og hvidløg i en skål, og rør det rundt til du har en flydende sauce. Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 180º C varmluft/ 200º C alm.
Skær kyllingen i mindre stykker, og kom det i et ildfast fad. Hæld saucen over kyllingen, så kyllingestykkerne er helt dækket til. Bag det i ovnen i 30-35 minutter.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Server din kylling i cola med ris eller pasta.
Suppler evt. med årstidens grøntsager.
Held og lykke! :-)
Kilde: madopskrifter.nu
Kilde: madopskrifter.nu
Ingen kommentarer:
Send en kommentar