lørdag den 3. marts 2012

Kyllingelasagne med spinat og svampe

Et godt alternativ til den klassiske lasagne.

Ingredienser (4 personer)
- 500g hakket kylling
- 100g bacon i tern
- 1-2 fed presset hvidløg
- 250 hakkede svampe (for eksempel champignoner, porto bello, østershatte etc.)
- 300g frisk spinat
- 1/2 dl tomatpure
- 250ml hønsebouillon
- 250g lasagneplader (friske er bedst, men tørrede er også fine)
- 250g frisk mozzarella i tynde skiver
- Smages til med salt og peber

Fremgangsmåde
1. Svits kylling, bacon og hvidløg i en stor gryde indtil det hele har fået lidt farve
2. Smid svampene i og steg videre i et par minutter
3. Tilsæt spinat, tomatpure og bouillon og lad saucen småkoge i ca. 5 minutter. Saucen må endelig ikke  være for vandet, hvis dette er tilfældet kan du tilsætte lidt jævning.
4. Smag saucen til med salt og peber
5. Monter lasagnen. Start med et lag sauce i bunden og byg så lasagnen op med lag af sauce, ost og lasagneplader
6. Gem lidt sauce og ost til at afslutte toppen
7. Bag lasagnen ved 200C i ca. 30 minutter eller indtil overfladen er smukt gyldenbrun.
Held og lykke med din madlavning! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar